Tammi- ja Walnu-ovet

Tammi

Tammi on yksi vaikeimmista ja tiheimmistä metsistä, joita yleisesti käytetään kotitalouksien ovissa. Tammi on yleensä aaltoileva ja avoin raekuvio. Tahrat ovat erittäin suosittuja tammiovien kanssa, koska ne antavat puun näyttävän parhaimmaltaan. Tammi on uskomattoman kestävä materiaali, ja se on tunnettu siitä, että se kestää iskuja tai vaurioita. Asianmukaisella käsityötaidolla ja puutyöllä tammesta valmistettuja esineitä voidaan siirtää sukupolvien väliltä. Museoissa on tavallista nähdä tammesta valmistettuja esineitä, jotka näyttävät tänään yhtä hyviltä kuin ne vuosisatoja sitten.

Pähkinä

Yksi kauneimmista saatavilla olevista lehtipuista, pähkinä tarjoaa poikkeuksellisen kontrastit poikkeuksellisen vaalean puun sävyjen ja rikkaiden, tummien, melkein mustien sävyjen välillä, joihin sydänpuu pääsee. Jyvät ilmaisevat itseään leikkisinä väriraitoina kaikkialla puussa. Pähkinä tarjoaa yhden mielenkiintoisimmista pinnoista, ja se voi olla loistava eksoottinen kosketus kotiisi.

Kaikille on todella jotain, kiitos valtavan monipuolisten vaihtoehtojen erilaisille puille. Ei ole väliä haluatko kodin, joka näyttää maalaismaiselta tai uudelta, lämpimältä tai tyylikkäältä, uudelta tai perinteiseltä, kodissasi on tyylikäs puu.

Vastaa

Previous post Vinkkejä lattiavalaisimien valitsemiseen
Next post Liukuvan patio-oven edut