Lattiavalaisintyypit – 2

Torchiere

Torchiere-lamput eivät vie paljon tilaa, mikä antaa heille mahdollisuuden sopeutua pienimpiin tiloihin. Näiden lamppujen tarjoama valo heijastaa ylöspäin ylöspäin katosta, mikä antaa huoneelle mukavan hajautetun yleisvalon. Torchiere-valaisimia on saatavana kaikilla tyylillä perinteisistä moderneihin, joten ne on helppo asentaa mihin tahansa ympäristöön.

Klubi

Club-lamput ovat hyvin läsnä. Puuvalaisin, jota käytetään yleiseen valaistukseen, niitä on erilaisia ​​tyylejä. Jalustan, pylvään ja sävyn avulla klubivalaisimia voidaan käyttää missä tahansa kodinsisustustyylissä. Niitä on myös säädettävissä, joten voit säätää lampun korkeutta sen mukaan, miten haluat käyttää sitä.

Kuusi tietä

Kuusisuuntaiset lamput pystyvät tuottamaan valtavan määrän valoa ja ovat upeita, kun haluat sytyttää suuren huoneen. Käytä kolmisuuntaista polttimoa, jota ympäröivät kolme erillistä polttimoa, joita voidaan käyttää yhdessä kolmisuuntaisen polttimon kanssa tai erikseen riippuen siitä, kuinka paljon valoa tarvitset.

Lasitaso

Nämä lamput ovat pohjimmiltaan kierre lamppu. Pöydän korkeudessa lasi-pöytälevy työnnetään mailalampun pylvääseen. Näitä lattiavalaisimia käytetään alueen valaistukseen, ja koska niissä on lasinen tarjotin, ei ole tarvetta sekoittaa tilaa, jossa on päätypöydät.

Vastaa

Previous post Kirsikka- ja leppäpuiset ovet
Next post Lattiavalaisintyypit – 1