Lattiavalaisintyypit – 1

Kaari

Jos pidät sisustustyylistäsi siirtymäkauden tai nykyaikana, kaarivalaisin on sellainen, joka saattaa löytää tiensä kodin sisustukseen. Painotetulla alustalla ja pitkällä varrella, joka kaareutuu ylhäältä, on hyödyllistä käyttää sitä poikkileikkausten ja modulaaristen huonekalujen kanssa.

Apteekki

Hyvin pienen profiilin omaavia apteekkilamppuja käytetään enemmän niiden toimintaan kuin keinona antaa lausunto. Ne ovat säädettävissä korkeudessa ja tarjoavat suoraa valoa, joka voidaan sijoittaa sinne, missä sitä tarvitset säädettävän pään avulla.

Alasilta

Innokkaat lukijat tuntevat todennäköisesti hyvin alasillan valaisimet. Pistorasian ja varjostimen ollessa suunnattu alaspäin kulmassa, nämä lamput pystyvät heijastamaan valonsäteen tiettyyn kohteeseen. Ne ovat erinomaisia ​​lisäyksiä nykyaikaiseen kodinsisustukseen ja toimivat hyvin olohuoneissa.

Torni

Niille, jotka etsivät lattiavalaisinta, joka voi toimia myös taideteoksena, tornilamppu sopii laskuun. Tarjoten ympäröivää valoa tarvittaessa, he näyttävät veistokselta myös päivän aikana. Tämän tyyppisiä lamppuja on erilaisia ​​tyylejä ja kokoja, ja niistä voi tulla minkä tahansa huoneen keskipiste.

Vastaa

Previous post Lattiavalaisintyypit – 2
Next post Ideoita pelihuoneen sisustamiseen