Ideoita pelihuoneen sisustamiseen

Oman kodin saaminen antaa sinulle mahdollisuuden ilmaista tunteita, intohimoja ja henkilökohtaisia ​​makuja sisustuksen suhteen

Huonekalut on ensimmäinen asia, jota voidaan muuttaa tai päivittää pelihuoneesi sisustamisen aloittamiseksi.

Joitakin ehdotuksia sen piristämiseksi ovat neonkuvia, neonkylttejä, vintage-opasteita ja julisteita, kelloja ja peilejä. Jos etsit kelloa, kannattaa ehkä tarkastella kelloja, joilla on tietty teema. On urheilukelloja, kalastuskelloja ja autokelloja. Tietysti on tarjolla biljardi- ja baarikelloja. Voit valita, minkälainen kello luulet sulautuvan pelihuoneeseesi.

Voit koristella seinät tulosteilla ja julisteilla. Ne voivat olla valitsemasi eri teemoja. Voit myös koristella tina-kylteillä .. Norman Rockwell -julisteita on myös saatavilla, jos pidät siitä. Voit myös lisätä biljardipöytiä, urheiluvaloja jne. Toinen tärkeä esine on minijääkaappi, johon voit tallentaa juomat, mehut, ravistelut, flavonoidit (Lue lisää täältä )jne.

Hauska osa tässä on, että sinun ei tarvitse pitää sisustusta ikuisesti. Kun olet valmis muutokseen, voit poistaa ne ja korvata ne jollakin muulla.

Yksi tärkeimmistä asioista tässä on, että sinun ei tarvitse liioitella sitä. Muutama pala erilaisia ​​esineitä toimii hienosti. Et halua pelihuone näyttää sotkuiselta. Jos et ole sisustajatajuinen, voit halutessasi käyttää sellaisen henkilön palveluja, jolla on jonkin verran asiantuntemusta pelihuoneiden sisustamisesta. Haluat, että pelihuoneesi näyttää hyvältä ja erottuu. Olet tyytyväinen siihen, mitä voit tehdä, kun jazzit sitä hieman.

Pelihuoneiden on tarkoitus olla hauska kokoontumispaikka kodissasi. Tämä on talon paras huone pitää hauskaa sisustuksen kanssa ja lisätä hieman jokaisen sisustustyyliin. Tärkein asia tämän huoneen sisustuksessa on olla hulluttamatta sen sisustamista. Pidä koristelu minimissä ja keskity teemaan. Tulet varmasti löytämään pelihuone on paikka talosi olla.

Vastaa

Previous post Lattiavalaisintyypit – 1
Next post Kuuma kesä vaikuttaa kulutustottumuksiimme: ota nämä asiat huomioon!