Kirsikka- ja leppäpuiset ovet

Kirsikka

Erillinen valinta, joka erottuu tavallisesta, kirsikkapuu tarjoaa upean valikoiman erilaisia värejä vaaleanruskeasta tummempaan rikkaaseen punaiseen. Toinen kirsikan suuri vetovoima on yksityiskohtaiset, aaltoilevat ja johdonmukaiset viljakuviot. Tämä tekee siitä loistavan valon vaalealle tahralle, joka antaa puun viljan paistaa läpi – mikä on tällä hetkellä erittäin suosittu sisätilojen puuoviin, koska se sopii täydellisesti merkittävien puuhuonekalujen kanssa.

Leppä

Loistava valinta oviin, joissa on paljon tahroja tai pintakäsittelyä, leppä on verrattain pehmeä lehtipuu. Usein oksainen puu, jossa on vaaleanpunainen sävy, on hyvä valinta nykyaikaiselle maalaismaiselle lähestymistavalle, joka on tällä hetkellä suosittu. Leppään tehdyt mittatilaustyönä tehdyt puuovet kestävät vuosikymmeniä!

Vastaa

Previous post Liukuvan patio-oven edut
Next post Lattiavalaisintyypit – 2